TARIEVEN

TARIEVEN

Prijzen per 2 uur:


2 personen:

€ 145

3 personen:

€ 195

4 personen:

€ 240

5 personen:

€ 275

6 personen:

€ 300

vanaf 7 personen:

€ 55 per persoon


Kinderen tot en met 15 jaar in gezelschap van hun ouders: 15€ per kind/2uur sauna*


Kinderen van 16 en 17 jaar in gezelschap van hun ouders: 25€ pp/2uur sauna*


*Indien de groepsregeling met kinderen niet van toepassing is.


Om de rust voor onze klanten te waarborgen, zullen wij geen kinderen onder de 6 jaar meer toelaten. Gezinnen met 3 kinderen of meer kunnen enkel terecht in complex 2. Ook zullen er na 19u30 geen kinderen onder 16 jaar meer worden toegelaten, met uitzondering van de groepsregelingen.


De prijzen zijn inclusief het gebruik van een handdoek, een badlaken en een badjas per betalend persoon. Voor kinderen voorzien wij 1 handdoek ter gebruik. Omwille van hygiëne verzoeken wij u uw eigen badslippers mee te brengen of indien gewenst bij ons aan te kopen (5€ per paar). Bovendien voorzien wij per bezoeker gratis water en vers fruit.


Groepsregeling (55€ pp/2uur sauna):


Voor groepen vanaf 7 personen worden geen handdoeken en badjassen voorzien. Ter compensatie mogen zij echter wel zelf drank en/of hapjes meebrengen.


Van beide complexen wordt 1 geheel gemaakt zodat alle faciliteiten bruikbaar zijn. Let wel, indien voor deze regeling gekozen wordt, is het te betalen tarief minimaal het bedrag voor een verhuring van 7 personen. Voor vrijdag en zaterdag vanaf 17u00 is dit minimum het bedrag voor een verhuring van 10 personen.


Groepsregeling met kinderen** (volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar: 55€ pp/2uur sauna, kinderen tot en met 15 jaar: 25€ per kind/2 uur sauna):


Voor groepen met kinderen vanaf 7 personen (bijvoorbeeld: 4 volwassenen + 3 kinderen) worden geen handdoeken en badjassen voorzien. Ter compensatie mogen zij echter wel zelf drank en/of hapjes meebrengen.


Van beide complexen wordt 1 geheel gemaakt zodat alle faciliteiten bruikbaar zijn. Let wel, indien voor deze regeling gekozen wordt, is het te betalen tarief minimaal €295, ongeacht de samenstelling van de groep.


**Teneinde eventuele geluidsoverlast voor andere klanten te vermijden, vallen gezinnen met 5 kinderen en meer ook onder de groepsregeling met kinderen.


Wij verzoeken u uw reservatie te bevestigen met een voorschot. Dit voorschot bedraagt minimum 50% van de gekozen formule. U kunt hiervoor langskomen of u kan het bedrag storten op het rekeningnummer BE07 930-0095741-66 met vermelding van uw naam, datum en uur van de reservatie. Het voorschot dient de dag na reservatie op onze rekening te staan. Wordt het voorschot laattijdig gestort vragen wij een copie van het betalingsbewijs mee te brengen. Zoniet zullen wij het integrale bedrag aanrekenen. Het teveel zal teruggestort worden op het moment dat het voorschot op onze rekening staat.


Voor online boekingen wordt de betaling geregeld via het online betaalsysteem.


Voor internationale overschrijvingen, IBAN: BE07 930009574166 en BIC: HBKABE22.
Voor reservaties met een cadeaubon dient geen voorschot betaald te worden.


Annulaties dienen minimum 48u op voorhand te gebeuren om uw voorschot te kunnen bewaren voor een volgende bezoek. Er worden geen voorschotten terugbetaald.


Bij annulaties minder dan 48u voor het gereserveerde uur, zal het voorschot als annulatiekost aangerekend worden.


Voor boekingen zal bij een annulatie van minder dan 24u voor het gereserveerde uur het volledige bedrag als annulatiekost aangerekend worden.


Voor boekingen op feestdagen zal bij een annulatie van minder dan 48u voor het gereserveerde uur het volledige bedrag als annulatiekost aangerekend worden.


Bij het niet opdagen voor een reservering zal het volledige bedrag als annulatiekost ingehouden worden.


Annulaties minder dan 48u voor het gererveerde uur dienen telefonisch aan ons doorgegeven te worden.


Annulaties die per mail worden gestuurd, kunnen door ons over het hoofd worden gezien en geven zonder bevestiging van onzentwege geen recht op het behoud van het reeds betaalde voorschot.